Pages

Sunday, June 27, 2010

最近あたしよく国にいる友達のこと思い出す.
i miss em so much...
あっちもあたしのことそう感じてるのかな...
きのう彼ら夢に来たの.ほんとに会いたかった
夢じゃなかったらいいな....
あたし彼らのこと大好き!!

Thursday, June 24, 2010

Wednesday, June 23, 2010

dan lagi choco mint tuk ari ni

pg td ring ilang kejap,tros xde mood..da la kne lawat org tgh wat trowong ujan2 pagi2..gila buhsan n langsung xdgr(sbb duk blakang n xmo dgr pon wlaupon tu sbenanye 試験範囲、ヤバイ)
pastu member pon tgor,apsal xde mood ni...aku pon wat bodo je xjwb...
abes lawatan tu abes kasut n jeans kotoq ng tanah2,huaaaaaa!!btambah xde mood..
if 1ari xde mood mmg bosan gile la,jd aku pon ajk clasmate p baiten bli カフェオレ(mnuman kgemaran)tuk mengembalikn mood...smpai baiten,tenampak plak icecream choco mint...
tros bli
lpas mkn tros mood pon kmbali ok,huhuhuhuhu




Tuesday, June 22, 2010

gila panas jpon ni kadang2...da la panas2 duk kene wat ukoq2 pe tah kat tgh2 pdg baseball...tgh2 xde mood dlm kepanasan,tutor aku pon dtg kt aku..if abis awl jum pegi baskin jum,katenye...pantas je aku jwb jum3...mmg sdap mkn eskrem panas2 nih...
lupe plak ak sbenanye kne tgk kekka jikken after class,slamber je aku g menikmati baskin tanpa rasa seba salah..ngahahaha..いいや、なんとかなるわ

kaki sy slepas jishhu



sy suka choco mint n cookies n cream
nyum3



Friday, June 18, 2010

exam3...

alhamdulillah exam da abes n sume da dpt blk pon...rasenye mcm exam kali ni ganbatta gile,smpai xtido sy stadi...mcm hebatkn tp sbenanye balik bilik dr exam tros tido smpai mlm nk dkat2 tenko,hahaha..da la study 1 ari b4 stiap paper tp nk blagak mcm ganbatta gile2 plak aku ni...lg pon tiap2 mlm de clasmate dtg stdy skali,tu yg xblh tido tu sbb diorg pon xtido...first tym blaja cmni,memule tu takot gle blank tym exam tp alhamdulillah dpt jwb la..n markah pon ok la tp xpuas ati gle de 2 subjek ni,施工 n 地域計画...2 subjek ni rase mcm plg ganbatta ah,tp markah xelok pon..hukhukhuk T_T

mcm mne nk de kekuatan nk jd まじめ ??tgk senpai da dpt universiti mcm best gle..nk jugak dpt suisen tp boleh ke ek..hmmm ganbarrushikanaina..kpd senpai2,tahniah2...kpd batch sy,jum kite ganbaru same!!!