Pages

Saturday, January 29, 2011

shake banana choconyum2 herbalife ♥♥♥

b4 ni sy amik flavor capucino tp arini ni 1st tym wat perisa choc pulak n ianya sg sedap!!!!

juz masokkn 270ml 牛乳(無脂肪)(susu tnpa lemak) + pisang 1 + ais 5cube dlm blender n bland secukop rase...

hasilnya......

sedap sgt2!!!!huuuu

Sunday, January 23, 2011

Saturday, January 22, 2011

i miss my girls!!!



People never know how special someone is until they leave, but maybe sometimes its important to leave, so they are given that chance to see how special that someone really is!



Wednesday, January 12, 2011

it's been a while rasenye x tulis blog ni n tibe2 rase nk update hari ni..huhu
lg 25hari final exam tuk tahun4 n homework pon boleh tahan banyaknye!!!!adoyai
ok dah stop bebel psl kerje2 ni,g wat cepat la makcik!

impian tahun 2011ni sy nk hidup sihat n nk DIET biar kurus cket,huuuuuu boleh ke???
sebab tu sy start amik herbalife n da 3days sy amalknnye...alhamdulillah stakat ni ok kot n hope dpt troskan smpi puas hati..hehe doakan taw!!

ok ckop2 tuk arini,kate byk keje..g lah wat weh!!! target harini nk siapkan 2report!!ganbarimasu!!